2021-06-09 07:48:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Jobb lenne, ha nem feszítenéd tovább a húrt

Napi horoszkóp június 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint egy egészen új érzelem felbukkanására számíthatsz, ami gyökeresen megváltoztatja párodhoz fűződő kapcsolatodat. Nem feltétlenül jelent ez cserét, mégis, mintha kicseréltek volna...


Bika: IV. 20. - V. 20.

Vajon eléggé szeret téged a társad? Ha azt érzed, hogy folytonos szurkálódásainak te vagy a célpontja, és már kevesebb örömet találsz a vele való együttlétben, mint bánatot, akkor hozd ezt a tudomására! Talán ő észre sem veszi, hogy nem szeret "jól" téged.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Mostanában kétségek gyötörnek: vajon helyesen döntöttél-e együttélést, vagy otthont, esetleg új munkát illetően? Ne nyugtalankodj. A kezdeti nehézségeken hamarosan úrrá lehetsz. Ez még a tanulási szakasz, adj magadnak időt!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Te a családodnak az őrangyala vagy, szinte mindenki tőled várja a megoldást minden problémára. És neked sikerül is mindig időben érkezni, és segítő kezet nyújtani. De ma neked volna szükséged segítségre. Ne szégyellj kérni!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Neked nagyon fontos a tisztesség, a becsület, és ma épp ebben támadhatnak meg, teljesen igaztalanul. Védd meg magad, most még az sem baj, ha kiengeded az oroszlánkörmeidet!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha egyedülálló vagy, váratlanul egy nagyon különleges kapcsolatot alakíthatsz ki valakivel. A tartósságra azonban csak akkor számíthatsz, ha valóban mersz bízni a másikban, és megnyitod a lelkedet előtte.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kedvességeddel, szelídségeddel többet elérhetsz, mintha folyamatosan küzdelmekbe bocsátkozol. Ha az erő, ami rád támad, nem talál ellenerőre, magától megszűnik a támadás. A mosoly jobban véd, mint a páncél.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha eddig egyedülálló voltál, ma megismerkedhetsz egy olyan személlyel, aki teljesen elvarázsol. Sajnos ez alól az sem kivétel, aki amúgy párkapcsolatban él. Te döntesz, hogyan tovább, mit éri meg: kihagyni, vagy elhagyni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy régóta halogatott randevú elől immár nem térhetsz ki. Ha mégis úgy teszel, akkor akár örökre el is feledheted az illetőt. Tedd félre a gátlásaidat, és tervezz meg mindent a legapróbb részletekig. A siker titka a részletekben van.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Váratlan támadások érnek, legalábbis te annak értékeled az ismerős megjegyzéseit. Ha úgy érzed, alaptalanok a vádak, kérd ki magadnak. Ha azonban a legkisebb igazságot is felfedezed benne, akkor inkább gondolkodj el.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Figyelj oda jobban a környezetedre! Valaki talán áskálódik ellened, vagy el akarja hódítani tőled a párodat, vagy megszerezni állásodat. Védd meg magad, és tedd meg a megfelelő lépéseket, hogy az illetőt megakadályozd tettében.


Halak: II. 19. - III. 20.

Jobb lenne, ha nem feszítenéd tovább a húrt, különben komoly törést okozhatsz akaratosságoddal a kapcsolatodban. Vedd végre észre, hogy a másik mindent megtesz azért, hogy elkápráztasson. Csak hát ő is emberből van.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: